Site Overlay

ZELENA - EKO PARA
KLAFS®

ZELENA – EKO PARA : ENERGETSKI PAKET ZA PARNE SAVNE KLAFS

Zahvaljujoč novemu paketu KLAFS GREEN STEAM oz. KLAFS ZELENA – EKO PARA, ki je zdaj vključujen v vse naše parne savne, se lahko sprostite in uživate v parni kopeli s čisto vestjo. Energetsko varčen paket za parne savne KLAFS zmanjšuje izpust emisij v zrak. Preko STEAMIX in OPTISTEAM se para meša s svežim zrakom in esencami (z uparjalniki MK5) in kroži skozi kabino. Potrebna para se tako proizvaja “pametno”, hkrati pa se tudi električna energija rabi izredno racionalno. 

Paket Green Steam znatno zmanjša porabo električne energije – kar posledično prihrani naravne vire in je dobra novica za okolje in denarnico. Poleg tega STEAMIX začne delovati takoj, ko se vbrizga para. Para se meša s svežim zrakom in esencami, kar ustvarja popolno klimo v parni savni.

Odličen stranski učinek mešanja pare s svežim zrakom tik pred vbrizgavanjem v prostor : v prostoru je vedno vroče, vendar nikoli ne opeče.

OPTISTEAM s svojim iznajdljivim sistemom pretoka zraka zagotavlja, da je para v prostoru konstantna in ravno prav gosta.

 

KLAFS INO2
Visoka raven vlage, ki jo najdemo v zraku ob morju, v bližini slapov in celo v gorskih regijah, ima dolgotrajen poživljajoč učinek na človeško telo. Fine kapljice vode drgnejo delce zraka, kar jim daje negativen električni naboj.

Ravno po tem principu je KLAFS razvil INO2 : naravni zunanji pogoji so podobni klimi v parni savni.

Poleg tega zračni ionizator vbrizga visoko koncentracijo negativnih ionov v vroč vlažen zrak parne sobe. Prednost – negativni ioni se zaradi stabilne vlažnosti v parni sobi dlje časa napajajo in se bolje prenašajo. Ko vdihavamo te negativno nabite kisikove ione, ti vstopijo v naš organizem in aktivirajo naš metabolizem. Učinek: naša presnova se poveča, zlasti v možganih. Začnemo kuriti maščobe, počutimo se bolj energično, lažje se koncentriramo in počutimo na splošno boljše na vseh ravneh.

INO2 – za izboljšano počutje in vitalnost.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes