Site Overlay

HIGIENA VODE
JACUZZI®

Masazni-bazeni-jacuzzi-complete-water-care-300x300

ČISTA VODA - V masažnih bazenih Jacuzzi® se voda nenehno čisti.

MULTI-STAGE FILTRACIJA

Multi-stage filtracija je učinkovita večstopenjska filtracija vode, ki skrbi za čisto in svežo vodo. Iz vašega masažnega bazena Jacuzzi® odstrani vso nečistočo kar zmanjšuje potrebo po uporabi dodatnih preparatov za higieno vode. Proces je sestavljen iz 5 stopenj – filter, skimmer, ProCatch™, ProClear™ in ProClarity™.
Pro3Tect™ pa je v sistem vgrajen ozonator, ki še dodatno poskrbi za higieno vaše vode.

CLEARRAY® SISTEM

Čistilni sistem ClearRay® je poseben, patentirani UV sterilizator vode, ki uporablja enako tehnologijo kot bolnišnice, proizvajalci pijač, komunalna podjetja in drugi za odvajanje in čiščenje vode brez, da bi pri tem uporabili ali proizvajali plin, kemikalije in druge škodljive stranske proizvode. ClearRay® je standardna oprema pri vseh modelih in uporablja UV svetlobo za nevtralizacijo vode na za zdravje človeka popolnoma varen način.

PROCLARITY® SISTEM

ProClarity® je preprost toda napreden in izjemno učinkovit sistem filtracije vode, ki pomaga pri ohranjanju kakovostne in čiste vode v masažnem bazenu Jacuzzi®. Pri tem boste uporabili manj časa za vzdrževanje in bistveno manjšo količino preparatov za higieno vode. Sistem ima dvostopenjsko čiščenje – na prvi stopnji sistem odstrani večje delce, v drugi stopnji pa nato odstrani še manjše delce

KONSTANTNA FILTRTACIJA

V ogrevanem masažnem bazenu Jacuzzi® se voda nenehno čisti. Pravzaprav se v enem dnevu vsa količina vode v bazenu prečisti vsaj 10 – 15 krat. Obtočna črpalka zagotavlja nenehno kroženje vode preko filtrov, grelca in dezinfekcije. Energijska učinkovitost je izjemna. Vedno vroč, čist in pripravljen za užitek – vse dni v letu.

ČIŠČENJE FILTROV

Filtri za jacuzzi

Izklopite masažni bazen iz električnega omrežja (izklopite KZS-varovalko).

Odstranite in previdno odložite pokrov filtrirnega prostora.

Odstranite vse plavajoče dele, ki so v filtrirnem prostoru.

Z eno roko primite filter, z drugo roko pa odvijte pokrovček skupaj s filtrom.

Odstranite filtre.

ČIŠČENJE FILTRA:

Čistilne tablete Aquafinesse™ za kartušne in antibakterijske filtre:

  • V posodo natočite 10 l vode in vodi dodajte 2 tableti za čiščenje AquafinesseTM , počakajte da se le-te popolnoma raztopijo.
  • Filtre potopite v mešanico vode in raztopljenih Aquafinesse™ tablet. Pustite namakati čez noč.
  • Prepričajte se, da so vsi filtri v celoti pod vodno gladino, če to ni mogoče, jih redno obračajte.
  • Po končanem namakanju filtre temeljito izperite. Ni dovolj le pod tekočo vodo iz pipe, temveč z vodo pod pritiskom (npr. karcher) do 40 barov. Filtre postavite pokonci na trdno podlago in jih izpirajte od vrha proti tlom. Filtre obrnite in postopek ponovite. Priporočljivo je, da filtre pred naslednjo uporabo popolnoma posušite. Zelo umazane filtre temeljito izperite pod pritiskom pred in po namakanju.
  • Vse filtre vrnite v masažni bazen.
  • Masažni bazen priključite nazaj na električno omrežje.
Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes