Site Overlay

ARGA™
Jacuzzi®

jacuzzi arga velika z vrtinncem vode v kopalnici

"Skupnost se pogosto oblikuje okoli nečesa dragocenega – nekaj, ki združuje posameznike različnega izvora, z različnim življenskim slogom, sanjami in zgodbami. Za skupnost ARGA™ je najbol dragocen vir čas: čas, ki ga ne meri urin kazalec, temveč čas, ki se meri z vsakim utripom srca. Čustven čas, ki se upira dnevnemu stresu, čas ki ga namenimo sebi, se sprostimo in ga namenimo čudovitim izkušnjam. V skupnosti ARGA™ smo tako ljudje, ki stresu okolja ne dopuščamo, da nam vzame našo dragocenost, naš čas za nas – Dobrodošli med nas."

Beseda ARGA™ izhaja iz stare grčije in pomeni “Počasi”.  Kad je zasnovana tako, da boste v njej lahko ustavili vaš dragocen čas. Trenutki ugodja bodo zahvaljujoč posebni novi tehnologiji in dodatkom, ki jih Jacuzzi® AGRA™ predstavlja prvič, tako postali vaša brezčasna oaza, kjer bo kazalce ure poganjal vaš utrip srcaARGA™ ni kad, ki ste je bili vajeni do sedaj. ARGA™ ponuja občutek žive vode. Vrtinec, ki vas bo nežno ujel v svoj objem, spominja na ležanje v idiličnem potoku ali ujet v nežne valove. Poleg tega je opremljena tudi s sistemom podvodnih LED luči, za kromoterapijo.

ARGA je prva in edina kad, ki je opremljena z direktnim dovajalnikom in razpršilom kopalnih soliJacuzzi® BathSalts®  kopalne soli so izdelane na povsem naravni bazi. Ko boste kopalno sol različnih arom dodali v kad, le-te pritečejo skozi skrit slap, ki se nahaja na notranjem boku čudovite Jacuzzi® AGRE.

Koaplne soli  Jacuzzi® BathSalts® so na voljo v štirih različicahCarpoThalloAuxo in Eirene, imena, ki jih navdihujejo grške boginje – revitalizirajo, regenerirajo, sprostijo in zagotavljajo popolno psihofizično ravnotežje. Te soli so primerne za uporabo v kateri koli kadi.

Komandna plošča kadi ARGA™ je elegnatne ovalne oblike in je integrirana na platišče kadi, zaradi česar je enostavno dostopna in sedečega, ali pol ležečega položaja. Plošča je gibljiva, saj jo z nežnim premikom zasukate, pod njo pa se skriva diskretno nameščen dovajalnik kopalnih soli Jacuzzi® BathSalts®.

Hitri pregled

Ocena:
5/5

Volumen: 177 l

Dimenzije: 175cm x 85cm x 57cm

Kad lahko stoji prostostoječa ali vgrajena. Na voljo v dveh barvnih različicah: beli akril – mat, ali beli akril – visoki sijaj

Dimenzija 175cm x 85cm x 57cm
Neto teža 56 kg
Volumen 177 litrov
Nosilnost 643 kg/m2
Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes