Site Overlay

SANARIUM
KLAFS®

Sanarium – 5 savn v eni kabini.
S SANARUIMOM DO 5 RAZLIČNIH SAVN V ENI KABINI: KLASIČNA SAVNA, TOPLA ZRAČNA KOPEL, TROPSKA KOPEL, ZELIŠČNA SAVNA ALI MEHKA PARA.

Vsak človek je poseben in vsak si zasluži trenutke čiste sprostitve. Ustvarite svojo osebno oazo dobrega počutja – s patentiranim SANARIUM-om® s strani KLAFS-a. Izberite “podnebje”, ki vam je všeč, SANARIUM® pa bo samodejno prilagodil vlažnost in temperaturo na želeno nastavitev.

Praktično vsi grelniki savn KLAFS® lahko izkoristijo prednosti sistema SANARIUM®, ki ga je razvil izključno KLAFS®. Na prvi pogled SANARIUM® ne izgleda drugače kot “konvencionalna” savna – vendar ponuja izjemno spa doživetje.

Sanarium-savne-klafs-klime_velika

SANARIUM® ponuja pet različnih klimatskih con. S povečanjem vlažnosti ostane “zaznana” temperatura  konstantna tudi, ko termometer pade. Ta vlažnost se lahko ustvari tudi z dišečo paro. Aroma skleda poskrbi, da zrak v savni diši. 

DOKAZI, DA JE SPROŠČANJE V SANARIJU® VEČ KOT SAMO ZAUPLJIVO IN PRIJETNO – TUDI VERIFIKACIJO DOBRO ZA VAŠE ZDRAVJE

Študija, ki jo je izvedel svetovno znani Charité v Berlinu, je pokazala, da lahko nežna toplota in podnebje v SANARIJUM-u zniža krvni tlak in lajša motnje cirkulacije.

In to še ni vse. Z redno uporabo SANARIUM-a “vadite” vaš kardiovaskularni sistem in vas naredi veliko manj dovzetne za prehlad. Na splošno se je izkazalo, da ima SANARIUM® pozitiven vpliv na imunski sistem. Največji organ – koža – je hvaležen tudi za to posebno lepotno nego. Ne samo, da je očiščena in negovana, temveč je obogatena tudi z vsemi hranili in minerali, ki jih potrebuje.

UREDITEV KRVNEGA TLAKA

Z rednim uporabo SANARIUM® lahko znižate krvni tlak. Uporaba nizkotemperaturne savne dvakrat tedensko (temperatura: 55 ° C, vlažnost: 48%) znižuje krvni tlak bolnikov s hipertenzijo. To je bilo dokazano v študiji, ki sta jo izvedla dr. Hans-Joachim Winterfeld v Berlinu, z bolniki s hipertenzijo.

Zvišanje ravni holesterola se lahko zmanjša tudi z uporabo SANARIUM-a®. Tudi koncentracija seruma v faktorju tumorske nekroze (TNF) se je zmanjšala za 11%, medtem ko se je raven protivnetnega citokina interlevkin-10 povečala za približno tretjino. Niti ni presenetljivo, da lahko savna prinese veliko olajšave bolnikom, ki trpijo za revmatizmom, če jo uporabljajo v obdobjih, ko niso na udaru  vnetja.

Sanarium-savne-klafs_velika

KLAFS® PEČ MAJUS®

MAJUS grelec savne za SANARIUM® – ima funkcijo turboheat in prilagojeno zasnovo, da bo vaša izkušnja savne resnično edinstvena. Ima ločljivo aromno skledo za polnjenje savne z dišavami. Posebna komora, ki je bila razvita za SANARIUM®, omogoča dodajanje vode v uparjalnik ali enostavno odvajanje preostale vode.

Klafs peč TURBO MAJUS sanarium savna z več klimami
Nastavek za dodajanje arome v finsko savno
Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes