Site Overlay

HIDROMASAŽA
Jacuzzi®

Jacuzzi masažne šobe na ležišču

Za očeta masažnih bazenov velja Candido Jacuzzi, ki je izumil prvo prenosno hidromasažno črpalko. Navdih za izum je bil sin Ken, ki je zbolel za hudo obliko revmatoidnega artritisa. Spoznal je, da lahko z redno hidromasažo lajša simptome sinove bolezni. Kvantiteta NI kvaliteta, kar Jacuzzi® zagovarja od samega začetka. Bistvo dobre hidomasaže ni veliko manjših masažnih šob, z neprilagojenimi curki vode, temveč njihova ustrezna razporidtev in možnost uravnavanja glede na posameznika. Jacuzzi®, od nekdaj vodilni v hidromasaži, zagotavlja optimalno hidromasažo, z ustrezno razporeditvijo različnih masažnih šob, ki posenamjo različne masažne sloge. Vsaka od masažnih šob je izdelana premišljeno, glede na ciljno skupino mišic. Prav zaradi tega pa tudi ni naključje, kje v masažnem bazenu je nameščena.

Kaj je Aqualibrium®

ikona-hidromasaža jacuzzi

Učinkovitost najboljše hidromasaže ni odvisna od kvantitete masažnih šob, temveč od kvalitete le teh.

Jacuzzi® nudi zgolj najboljše: Aqualibrium® , popolna mešanica zraka in vode za doseganje neprekosljivega ugodja; Powerpro®, rotacijske masažne šobe, s pomočjo katerih lahko nastavite ustrezno količino pritiska na ustrezno mesto. Njihova ergonomična zasnova spremeni hidromasažo v pristno in hkrati edinstveno doživetje.

Sedaj veste, zakaj se zadovoljni uporabniki strinjajo, da je Jacuzzi® vsekakor vodilna znamka na trgu masažnih bazenov. Vse to in še veliko več vam Jacuzzi® zagotavlja ob vsakem razvajanju, pri katerem vas čaka nepozabno in prijetno doživetje.

Vse o hidromasažnih šobah Jacuzzi® PowerPro®

Jacuzzi® PowerPro® FX šobe

masažne šobe jacuzzi fx-jets

Edinstveno spiralno delovanje Jacuzzi® PowerPro® FX masažnih šob, pošilja energijski tok zraka in vode, ki je idealen za manjše mišične skupine. Na šobah je možna regulacija moči delovanja. FX curki razbremenijo napetost na obremenjenih točkah v ramenih, vratu, hrbtu in mečih.

Stimulacija  vratnega in ramenskega obroča, noge

Jacuzzi®  PowerPro® FX majhne šobe

masažne šobe jacuzzi fxmini-jets

Jacuzzi®  PowerPro® FX majhne šobe so zasnovane na podlagi FX tehnologije. Ta vrsta šob je namenjena fokusni masažni, direktno na obremenjene točke telesa, kot so stopala. Šobe imajo možnost regulacije moči delovanja, kar zagotavlja popolno masažo stopal.

Stimulacija stopal

Jacuzzi® PowerPro® FX velike šobe

masažne šobe jacuzzi fxlargel-jets

Jacuzzi®  PowerPro® FX velike šobe omogočajo močne curke, ki so osredotočeni na sredino hrbta in lajšajo bolečine v hrbtnem predelu, katere večino časa povzroča nepravilna drža. Masaža deluje spiralno, zaradi česar je po končani masaži hrbet ustrezno prekrvavljen.

Stimulacija spodnjega dela hrbta, stopal

Jacuzzi® PowerPro® FX usmerjene šobe

masažne šobe jacuzzi fxdirectionals-jets

Jacuzzi®  PowerPro® FX velike šobe omogočajo močne curke, ki so osredotočeni na sredino hrbta in lajšajo bolečine v hrbtnem predelu, katere večino časa povzroča nepravilna drža. Masaža deluje spiralno, zaradi česar je po končani masaži hrbet ustrezno prekrvavljen.

Stimulacija spodnjega dela hrbta, stopal

Jacuzzi® PowerPro® FX usmerjene šobe

masažne šobe jacuzzi fxrotational-jets

PowerPro® FX usmerjene šobe so zasnovane tako, da delujejo z direktno usmerjenim curkom vode in zraka, na mesto masaže, kar sprošča mišice in povečuje krvni obtok. Spiralno delovanje teh šob je posebno zasnovano za energetsko masažo bokov.

Stimulacija zgornjega dela nog oziroma bokov

Jacuzzi® PowerPro® FX rotacijske šobe

masažne šobe jacuzzi fxlargerotational-jets

Jacuzzi® PowerPro® FX rotacijske šobe prav tako temeljijo na FX tehnologiji. Fokusirane so na manjše mišične skupine in z efektom gnetenja stimulirajo tikovo.

Stimulacija ramenskega obroča in zgornjega hrbtišča, nog in stopal

Jacuzzi® PowerPro® BX šobe

masažne šobe jacuzzi bx-jets

Jacuzzi® PowerPro® BX se največkrat nahajajo na ležiščih masažnega bazena. Omogočajo prijetno, mehko masažo, ki bo prijetno sprostila vaša meča.

Stimulacija nog

Jacuzzi® PowerPro® IX šobe

masažne šobe jacuzzi ix-jets

Jacuzzi® PowerPro® IX so šobe, ki ustvarjajo prav dramatičen učinek. Te šobe niso namenjene hidromasaži, temveč sproščanju. Kombinacija zraka z visoko LED osvetlitvijo, ki se z mehurčki dviguje na površje, ustvarjata prijeten občutek penečega šampanjca.

Stimulacija stopal

Jacuzzi® PowerPro® MX2 šobe

masažne šobe jacuzzi mx2-jets

Jacuzzi® PowerPro® MX2 so nadgradnja prvih masažnih šob znamke Jacuzzi®, katere so v uporabi že več kot 50 let! Te šobe zagotavljajo velik pretok zraka in vode, ter so strateško nameščene v masažnem bazenu tako, da pokrbijo za učinkovito hidromasažo spodnjega dela hrbta.

Stimulacija ramenskega obroča in zgornjega hrbtišča, spodnjega / križnega dela hrbta in stopal

Jacuzzi® PowerPro® NX2 šobe

masažne šobe jacuzzi nx2-jets

Jacuzzi® PowerPro® NX2 z usmerjenim curkom učinkovito sproščajo napetost in otrdelost v predelu vrtau.

Stimulacija vratu

Jacuzzi® PowerPro® PX šobe

masažne šobe jacuzzi px-jets

Jacuzzi® PowerPro® PX zagotavljajo nežno masažo in so primerne za manjše mišične skupine. Moč šobe je mogoče prilagajati vašim potrebam. Najpogosteje so v uporabi za masažo rok in zapestja.

Stimulacija rok z zapestij

Jacuzzi® PowerPro® RX šobe

masažne šobe jacuzzi rx-jets

Jacuzzi® PowerPro® RX šobe so popolnoma nastavljive. Delovanje lahko prilagodite svojim željam, ali jih enostavno popolnoma izključite. Čeprav po velikosti, ta šoba ni med večjimi, pa z premišljeno sestavo pokriva precejšnje območje in zagotavlja temeljito masažo vašega hrbta.

Stimulacija ramenskega obroča in zgornjega hrbtišča

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes