Site Overlay

S1
KLAFS®

Na voljo v treh različicah:

Avtomatske savne S1 delujejo tako, da se odprirajo s pritiskom na gumb, Manual pa so prosto izvlečne, torej jih raztegnete ročno. Na voljo tudi S1IR savne , ki prav tako delujejo na avtomatsko odpiranje.

S1 zložljiva savna
S1 - AVTOMATSKA
S1 zložljiva savna
S1 - MANUAL
S1 Klafs zložljiva IR savna v dnevni sobi
S1 - IR SAVNA

Savna Klafs S1 je prva zložljiva savna na svetu, ki jo lahko z enostavnim pritiskom na gumb ali ročno -skrijete. Ko savne ne boste uporabljali boste pritisnili na gumb in počakali, da se savna zloži in naredi prostor, ali pa jo boste enostavno potisnili na njeno najmanjšo velikost. 

Savna S1 prihrani veliko prostora in jo je mogoče postaviti v prav vsak prostor. Najmanjša različica savne zasede skromnih 1 m2 oziroma 2,8 m2, medtem ko velika 1,4 m2 in 3,7 m2. Toda ne na račun udobja, saj je sproščanje v savni S1 na popolnoma enako visokem nivoju kot pri konvencionalnih savnah.

Pri tem nismo pozabili na varnost. Če savna med razširjanjem oziroma zlaganjem naleti na oviro, se samodejno ustavi. Tudi po končanem savnanju varnostni mehanizem prepreči zložitev savne dokler se peč ne ohladi. Enako velja obratno – peč se ne more prižgati dokler ne bo savna popolnoma razširjena. Peč ima prav tako zunanjo stran obdano s posebnim zaščitnim premazom, ki v primeru dotika onemogoča nastanek opeklin. V primeru, da ste pozabili ugasniti savno, se bo le-ta ugasnila kar sama po 4 urah.

Savna S1 je savna številnih obrazov – na voljo je v štirih velikostih XS, S, M in L – avtomatska, v dveh velikostih XS, XXS – manual in v dveh velikostih SINGLE in DOUBLE – IR S1 savna.  Vse na voljo s petimi različnimi zunanjostmi (bela, satinasta bela, švicarski bor, hrast in oreh) in štirimi različnimi sprednjimi paneli (vrata so lahko lesena s stranskim oknom ali pa steklena – prozorna, zrcalna in bronasta).

Notranjost savne je obložena s hemlockom, na zahtevo švicarski bor ali oreh. Klopi in naslonjala so iz abachi lesa, na zahtevo lahko tudi iz oreha.

Pri savni S1 avtomatske in manual je možna nadgradnja peči v Various sanarium, kar omogoča sproščanje v 5 raličnih oblikah – klasična savna, kopel z vročim zrakom, tropska kopel, aroma kopel in parna kopel

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes