Site Overlay

SWAY
KLAFS®

PRVI LEŽALNIK, KI S POMOČJO GIBANJA PRIPOMORE DO POPOLNE SPROSTITVE

Sedaj obstaja preprost način za pridobivanje energije, medtem ko spite: s pomočjo prijetnega dremeža. Preprosto zaprite oči in se zazibajte — novi KLAFSOV ležalnik — vas bo zazibal v prijeten dremež, ki vas bo napolnil z energijo, s pomočjo nežnega gibanja nihala. V nekaj sekundah bo vaše telo preplavil blag občutek, ki vam ne bo pomagal le pozabiti na vsakdanje življenje in stres, vendar vas bodo nežno nihanje povsem sprostilo. Frekvenca nihala poskrbi, da telo in duh preideta v počitek. Tudi če v času počitka ne padete v globok spanec, je potrebnih le 15 do 20 minut in prebudili se boste popolnoma spočiti. Zahvaljujoč ležalniku tako ne bo okrepljena le vaša koncentracija, vendar boste dan nadaljevali polni zagona. Ne glede na del dneva!

Sodoben in hkrati brezčasen dizajn ležalnika SWAY, bo sočasno okrepil ves ambient. Visokokakovostno izdelan ležalnik je privlačnega videza in se lahko ustrezno estetsko postavi v katero koli savno, prostor za počitek ali se celo uporabi kot postelja za goste.

Zunanji izgled lahko prilagodite osebnemu okusu, oz. da se sovpada z vašo obstoječo opremo, s pomočjo izbire zunanje obloge ležalnika. Obloga je narejena iz mehkega tekstilnega usnja, kateri je prijeten na dotik, izredno trpežen in sila preprost za čiščenje in vzdrževanje.

LASTNOSTI IZDELKA

Vrhunsko ležišče z viskoelastično peno, ki poskrbi za optimalno lego glede na konturo telesa. Oblazinjen del je prekrit s tekstilnim usnjem, kvalitete mehkega nappa usnja, klasičnega usnjenega videza in teksture ter z dodatki dekorativnih šivov.

Daljinski upravljalnik za elektronsko nastavljiv vzglavnik in aktivacijo nihajne funkcije.

Ležišče je nameščeno na robusten, trden podkonstrukcijski okvir. Pendularno gibanje ustvarja sistem na električni pogon s posebej razvito kinematiko ustvarjeno z lasersko rezanimi preciznimi montažnimi deli in visokokakovostnimi, trajnimi, krogličnimi ležaji.

Tehnični podatki: 230 V, 300 W, 16 A

Dimenzije: 211,7 x 121,7 x 50 cm (D x Š x V) Oddaljenost od stene: min. 35 cm (kadar se ne ziblje) Teža: pribl. 170kg

Gibanje KLAFS počivalnika sway
Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes