Site Overlay

SUN MEADOW®

Klafs®

Presenetljivo – ko pomislimo, kako dobro se počutimo na toplem in pod sončno svetlobo. Ko sonce sije, se počutimo bolj živahne, sproščene in srečne. Uživajte v pozitivnih učinkih sonca v udobju svojega doma – s KLAFS SUN MEADOW®.

SUN MEDOW® U 

SUN MEADOW® U vam pomaga proizvesti več vitamina D. Dodatek Sun Meadov® U oddaja UV žarke za naravno, dolgotrajno porjavelost in stimulira proizvodnjo vitamina D. SUN MEADOW® U je na voljo v elegantni tanki obliki, v srebrno sivi ali snežni kovini.

SUN MEDOW® K 

Sončna svetloba SUN MEADOW® K izžareva nežno toploto, ki stimulira proizvodnjo kolagena, ki pomaga pri regeneraciji kože. Tako postane koža bolj gladka in trdnejša. Eleganten, tanek SUN MEADOW® K je na voljo v srebrno sivi ali snežni kovini.

SVETLOBA IN TOPLINA OB PRITISKU NA GUMB – 365 DNI V LETU

Jeseni, pozimi in spomladi so dnevi krajši in na voljo je manj sončnih ur, v katerih lahko naše telo uživa v naravni svetlobi. SUN MEADOW® vam pomaga pri premagovanju zimskega bluesa. SUN MEADOW®K  stimulira tvorbo kolagena v telesu, kar pomaga koži naravno obnavljati, obnavljati stare ali poškodovane dele kože. Vaša koža ostane videti sveža in trdnejša. SUN MEADOW® K je zato idealen za lepotne tretmaje, medtem ko je SUN MEADOW U kot nalašč za sončenje in proizvodnjo vitamina D.

Prednosti nežnega sončenja s SAND MEADOW® vključujejo: užitek brez klavstrofobne ozkosti konvencionalnih ležalnikov; takojšnje rezultate; nežen, dolgotrajen ten; deluje pomirjujoče, sredozemska toplota in porjavelost kot biološka zaščita pred škodljivim vplivom prekomernega sončnega sevanja. Združen z SWAY® nihalnim ležalnikom, SUN MEADOW® ponuja popolno sprostitev.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes