Site Overlay

PREMIUM
KLAFS®

Savna Premium združuje visoko kakovost in osupljiv dizajn, zato ji lahko resnično rečemo, da je premium izdelek. Glavni poudarek pri savni Premium je individualnost v smislu prilagajanja savne željam posameznika. Ta lahko namreč izbira med različnimi tlorisi in oblikami. Posebna konstrukcija omogoča veliko stopnjo prilagodljivosti in umestitev savne v marsikateri prostor. Premium savna postane zares pravo in edinstveno doživetje v kombinaciji s Sanarium SaunaPUR.

Zaradi želje po večji prilagodljivosti končnim uporabnikom je standardna oprema pri savni Premium nekoliko širša in vključuje elemente – poševna streha, Olymp luč, police za shranjevanje, zrcala in obešala za brisače.

Kot vse savne blagovne znamke Klafs je tudi savna Premium energetsko učinkovita, saj ima kabina izvrstno toplotno izolacijo. Prav tako ima vzdržljivo in stabilno konstrukcijo ter krmilno enoto, ki zagotavlja enostavno upravljanje.

Zunanjost savne je sestavljena iz panelov skandinavske smreke. Savna ima lesena vrata, ki se odpirajo na obe strani in veliko stekleno okno. Ergonomsko oblikovane klopi, naslonjala za glavo in hrbet za udobno namestitev. Peč Pluris je montirana na steno in iz nerjavečega jekla ter krmilna enota za enostavno uporabljanej savne.

Med osnovno opremo spadajo še luč, peščena ura, termometer, vedro in zajemalka, vzorec dišav  in brošura o savnanju.

Copyright © 2023 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes