Site Overlay

HOME
KLAFS®

Savna Home je primerna za tiste, ki kupujejo svojo prvo savno in je prav tako idealna za tako imenovane »sestavi sam« mojstrovalce. Cenovna ugodnost in harmoničnost sta glavni prednosti savne Home. Zaradi naše posebne konstrukcije je savna izjemno vzdržljiva in stabilna. Savna je ekonomična in energetsko učinkovito, saj ima kakovostno toplotno izolacijo, ki preprečuje uhajanje toplote iz kabine.

Zunanjost savne sestavljajo paneli iz skandinavske smreke, lahko vam jo pa po želji izdelamo iz belo-lakiranega lesa skandinavske smreke ali naravnega hemlocka. V notranjosti vas bodo pričakale 60 cm široke klopi gladkega lesa brez trsk ter ergonomsko oblikovana naslovnjala za glavo in hrbet. Notranjost je izdelana iz lesa skandinavske smreke ali hemlocka, ki poskrbita za pravo vzdušje. Savna Home ima prezračevalni sistem integriran v stenske panele in steklena vrata s pragom, ki se odprirajo na obe strani (levo in desno). Peč Pluris je iz nerjavečega jekla in je montirana na steno, zaradi česar vas ne bo ovirala med sproščanjem. Upravljanej savne je enostavno s pomočjo krmilne enote.

Med osnovno opremo spadajo še luč, peščena ura, termometer in brošura o savnanju. Za popestritev savnanja imate možnost nadgradnje v Sanarium SaunaPUR in Softclima grelec.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes