Site Overlay

EVITARIUM

Klafs®

Električna energija je povsod – v materni naravi in ​​v vsakdanjem življenju. Znotraj naših teles naš živčni sistem komunicira preko drobnih impulzov, ki nadzorujejo različne mehanizme, kot sta krčenje ali sproščanje naših mišic. 

SPROŠČANJE

Nastavitev RELAX ponuja telesu popolno sprostitev. Tukaj svetlobni tok teče iz smeri vašega trupa proti nogam. S tem pretokom navzdol ima eVitarium® čudovit učinek na vaše tkivo in centralni živčni sistem. Z drugimi besedami: preobremenjena področja telesa se hitreje regenerirajo. Bistvo kopeli RELAX je, da vsebuje arganovo in sojino olje, ki odlično dopolnjujeta to nastavitev. Ne le, da bo vaša koža videti lepa, temveč tudi vonj timijana in žajblja sproščujoče učinkuje na sluznico.

PREBJANJE TELESA

Ko tok teče iz smeri stopal v trup, ima učinek na vaše telo. Vaše telo se napolni z novo energijo – kot akumulatorska baterija. Eterično »energetsko« olje za kopeli dodatno izboljša ta učinek – to ionizirano olje rastline hippophae rhamnoides vsebuje izvlečke pomaranče in dišav mandarin ter “teče” skupaj z elektroliti za prenos energije ter blagodejno učinkuje na kožo – tako površinsko kot globinsko.

“zdrav duh v zdravem telesu”

Sprostitev v eVitaruim® ponuja tudi kroma terapijo, saj so led diode diskretno nameščene v kadi, na vas pa je, da si s pomočjo sodobne kontrolne plošče, k deluje na dotik, izberete poljubne nastavitve. Sproščanje še nikoli ni bilo tako prijetno in enostavno. Poleg napredne tehnologije se eVitarium® lahko pohvali tudi z elegantnim izgledom. Na prvem mestu pa velja za vašega najboljšega prijatelja, ko pride do skrbi za vaše fizično in mentalno počutje.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes