Site Overlay

CHARISMA
KLAFS®

Naše Design savne se popolnoma prilegajo v vsak prostor. Savna Charisma predstavlja korak dlje saj je poleg vrhunske savne tu še integrirani tuš, ki ne zasede veliko prostora in položenim mozaikom. Kdo pravi, da ni mogoče imeti wellness oaze doma?

Pri savni Charisma boste najprej opazili nežne in elegantne linije, drzno oblikovan vhod z nekoliko širšimi steklenimi vrati in okni, zaradi česar bo naravna svetloba lahko prodrla v notranjost savne. V kabini so udobne klopi z ergonomskimi naslonjali za glavo in hrbet. Notranjost je iz hemlocka. Najbolj zahtevni imajo možnost vgraditve strešnega okna, ki bo dodatno osvetljevala prostor z naravno svetlobo. Zunanjost je izdelana iz panelov iz češnjevega lesa. Na zunanji strani so police za shranjevanje predmetov, obešalo za brisače in tri stranska okna.

Savna Charisma ima peč iz nerjavečega jekla in ima posebno turbo funkcijo ter večjo količino kamnov za intenzivnejše gretje. Upravljanje savne je preprosto s krmilno enoto z osvetljenim zaslonom na dotik. Ta ponuja številne nastavitve – 24-urno prednastavitev, elektronsko reguliranje temperature in druge možnost povezovanja.

Pri osnovnem modelu dobite zraven še stensko svetilko Olymp, peščeno uro Deluxe, vedro z zajemalko, vzorec dišav in brošuro o savnanju.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes