Site Overlay

PowerPro™

Jacuzzi®

PowerPro™

Jacuzzi® PowerPro™ je kombinacija močne črpalke z Jacuzzi® PowerPro® PX curkoma, ki sta zasnovana za nadziranje vrtinca in dodatnim plovnim curkom, ki zagotavlja širok, predvidljiv vodni tok in tako ustvari popolno plavalno izkušnjo. Poleg tega je notranjost skrbno zasnovana,tako da zaradi toka ne pride do izlivov vode skozi rob bazena. Za to poskrbi skrbno nameščen bok in sesalne odprtine.

Preprosto nastavljiv plavalni tok se giblje od 0 km / h do 10 km / h, kar ustvarja popolno plavalno izkušnjo bodisi za začetnika ali profesionalnega športnika. Jacuzzi® PowerPro™ ponuja številne programe vadbe, ki vam bodo pomagali pri izvedbi treninga. Omogoča tudi časovno urejene vadbe za tiste s strogim režimom, vnaprej določene vadbe za povečanje plavalne sposobnosti ali telesne pripravljenosti ter ročni način vadbe, ki vam omogoča nadzor vodnega pretoka po vaših željah.

Za tiste, ki se ukvarjajo s fitnesom, podvodna tehnologija tekalne steze ponuja trening z joganjem ali hojo za manj intenziven kardio, kar pomaga pri obvladovanju ali preprečevanju bolečin v sklepih, ki se lahko pojavijo pri dejavnostih na suhem.

Ko se vadba konča ali pa si želite po napornem dnevu le malo počitka, pa zablestijo štirje ergonomsko oblikovani sedeži, vključno s sedežem za hlajenje, ki imajo PowerPro® hidromasažne šobe, vsak z edinstveno konfiguracijo curka za zagotavljanje pristne Jacuzzi® hidromasaže.

Hitri pregled

Cenovni razred:
5/5

Modeli:
Jacuzzi® PowerPro™ 19′ (5,64 m)
Jacuzzi® PowerPro™ 16′ (4,72 m)

Dimenzije: 564 x 236 x 134 cm // 472 x 236 x 134 cm

Sedišča: 4

Jacuzzi J-4000 školjka - velika
Jacuzzi® PowerPro™ 19′ (5,64 m)
Jacuzzi J-4000 školjka - velika
Jacuzzi® PowerPro™ 16′ (4,72 m)
Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes