Site Overlay

MYWAY

Jacuzzi®

Družina hidromasažnih kadi MYWAY

Hidromasažne kadi Jacuzzi® MyWay so zasnovane tako, da boste v njej uživali, iz nje pa izstopili pomlajeni. Glavo le nežno naslonite na udoben vzglavnik iz poliuretanskega gela in se predajte užitku.

Masažna kad Jacuzzi® MyWay zagotavlja prijetno, učinkovito, a hkrati zelo osebno hidromasažo. Vsebuje 5 posebaj zasnovanih TargetPro ™ masažnih šob, ki so popolnoma nastavljive tako v smeri, kot v moči delovanja. Za hrbtni del masaže poskrbijo 3 rotacijske šobe, ki z vrtinčastim curkom stimulirajo ročno masažo.

Masažna kad Jacuzzi® MyWay je globoka 46cm, kar zadošča, da je vaše telo med razvajanjem popolnoma prekrito z vodo.

Cromodream® je sistem LED luči, ki ustvarja odlično vzdušje in hkrati sproščujočo atmosfero. Na voljo v različnih barvah, zaporedjih in dinamikah prelivanja barvne svetlobe.

Upravljanaje masažne kadi Jacuzzi® MyWay je sila preprosto, z minimalistično komandno ploščo, preko katere upravljate prav vse funkcije, ki jih masažna kad Jacuzzi® MyWay ponuja.

Na razpolago modeli:

MYWAY 170: 170 x 70 x 57 cm

MYWAY 180: 180 x 80 x 57

MYWAY 170 / 180

 

TargetPro Omogoča, da si hidromasažo popolnoma prilagodite svojim potrebam. Nastavljivi sta tako smer delovanja, kot moč delovanja masažnih šob.
Twirl Za masažo hrbta uporabljamo rotirajoče curke vode, ki nežno masirajo hrbet in lajšajo napetost v mišicah.
Rainbow // Mavrica Avtentična kromoterapija, ki vključuje telo in um.
Clean System ™ Ta sistem bo poskrbel, za sprotno dezinfekcijo vode, v vaši masažni kadi Jacuzzi ®.
Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes