Savne KLAFS so svetovno znane savne, ki na edinstven način združujejo inovativno tehnologijo in sodoben dizajn. Cilj podjetja KLAFS je že od daljnega leta 1928 enak – izdelati popoln wellness produkt za sproščanje duha in telesa. Sprva majhno družinsko podjetje je s trdim delom postalo vodilni ponudnik savn in wellness opreme na svetu.

KLAFS ima poleg podružnic v Avstriji, Švici in na Poljskem tudi številne partnerje po svetu. Partnerje lahko najdete v večini evropskih držav, severni Ameriki, Aziji in Avstraliji ter na Novi Zelandiji. Pri podjetju Maat1 d.o.o. smo zato ponosni, da smo del velike družine in pooblaščeni partner ter ekskluzivni uvoznik savn KLAFS za Slovenijo.

Naše poslanstvo je zagotavljanje duševnega, telesnega in duhovnega razvoja z visokokakovostnimi savnami in ostalo wellness opreme – bodisi za domačo rabo bodisi za uporabo na javnih mestih. Naša želja je omogočiti ljudem sprostitev na najvišjem nivoju.

Naša najpomembnejša naloga je ponuditi ljudem wellness opremo najvišje kakovosti, ki je prilagojena njihovim potrebam in osebnim željam. Pri tem stremimo k vzpostavitvi dolgoročnega in iskrenega odnosa s strankami skozi celoten nakup. Nudimo elegantno, zanesljivo in cenovno dostopno wellness opremo ter strokovno podporo in pomoč. Verjamemo v prilagodljivost, disciplino in popolnost, odgovoren odnos do časa in denarja. Prav tako smo goreči zagovorniki družbeno odgovornega poslovanja.

Podjetje KLAFS je edino podjetje v industriji, ki vodi lastni raziskovalni oddelek v okviru svojih proizvodnjih zmogljivosti. Vse savne so izdelane v Schwäbisch Hallu, Nemčiji. Za vsakim projektom stoji velika skupina izkušenih oblikovalcev in tehnikov.

Vsi produkti znamke KLAFS so izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti. Pri izdelavi savn uporabljamo izključno najbolj kakovosten les. Trajnostni razvoj in družbena odgovornost sta pri nas pomembni, zato zagovarjamo skrbno rabo naravnih virov. Poleg savn lahko v naši ponudbi najdete tudi krmilne enote, grelnike za savne, parne kopeli, infrardeče kabine vodne masažne enote, ledene fontane in prhe ter drugo.