MODELI SAVN

 

AURORA

Savna Klafs finska AURORA v minimalističnem prostoru

S sauno AURORA je Klafs združil sodoben dizajn z močnimi vzorci, katere črpa iz narave. Savna ima razsvetljavo vključeno v strop. Strop sam po sebi je pravo mojstrsko delo, ki ga navdihuje naravni pojav – avrora, po katerem tudi savna nosi ime. 

KLAFS savna finska AURA v moderni dnevni sobi

Aura

Sauna AURA izžareva občutek ugodja in je zasnovana tako, da se v prostoru počutite svobodni in neomejeni. Združuje neprekinjene steklene fronte z najrazličnejšim visoko kvalitetnim lesom. Klopi v savni izgledajo kot da bi lebdele, notranjost je čista in opremljena z najnovejšimi lučmi, ki oddajajo nežno svetlobo.

 

Savna Klafs Proteo veliki leseni paneli, minimalistična zasnova. Slika savne na beli podlagi.

Proteo

Savna Proteo služi kot stalni opomnik o tem, kako pomembni sta kakovost in elegantnost. Že hiter pogled skozi steklena vrata ali okno, vam točno pove kakšno sproščanje vas čaka v kabini. Serijo Design in njeno elegantnost še dodatno poudarijo natančno izdelane podrobnosti, kot so prosojne police z rahlim odtenkom roza ali zelene barve.

Finska Savna Chalet - črni pritlikavi bor, steklena fronta, čeber Klafs za knajpanje, minimalističen ambient s črnimi elementi. Počivalnik, lestev.

Chalet

Savna Chalet je primerna za vse tiste, ki želijo podoživljati savnanje v alpskem okolju. Savna je sodobna interpretacija brunarice in predstavlja popolno ravnovesje med tradicijo in modernostjo. Chalet prinaša alpske čare v vaš dom, kar je moč opaziti že pri izbiri materiala saj je v nasprotju z ostalimi savnami nekoliko drugačen – švicarski visokogorski bor. Malenkostno spuščen strop skupaj z okrasnimi predmeti na stenah ustvari občutek tradicionalnosti in modernosti hkrati.

Savna Klafs Charisma - les češnje. Finska savna, nežne zaobljene linije, kombinacija s tušem po savnanju. Skrita peč na zadnjem delu - polivanje stene.

CHARISMA

Naše Design savne se popolnoma prilegajo v vsak prostor. Savna Charisma predstavlja korak dlje saj je poleg vrhunske savne tu še integrirani tuš, ki ne zasede veliko prostora in položenim mozaikom. Kdo pravi, da ni mogoče imeti wellness oaze doma?

Finska Savna Biorhythm v dnevno bivalnem prostoru. Savna razgibanih linij, moderna osvetlitev dizajnerskih meduz in velika monstera. Sodoben izgled.

BIORHYTM

Danes je sprostitev ključnega pomena pri ohranjanju duševnega in telesnega zdravja. Prostor namenjen sproščanju vam mora pomagati pri doseganju uravnoteženega bioritma, kjer se boste lahko pomirili, odmaknili od vsakdanjih skrbi in nabrali nove moči za naslednji dan.

Finska Savna Klafs Matteo Thun - savna izjemnega izgleda, ki s svojo zračnostjo in pogledom ven, prostor naredi večji in udobnejši. Umeščena v sodoben ambient beonskega videza z obilo zelenih odtenkov.

MATTEO THUN

Savna Matheo thun je resnično edinstvena saj njenim uporabnikom nudi varno zatočišče pred zunanjim svetom in hkrati imenitem pogled nanj. Savna ima veliko lesa, veliko stekla in ponuja obilo zasebnosti. Posebnost savne Matheo thun je njen izgled – ta je namreč sestavljena nekoliko drugače kot savne programa Klafs. Od ostalih se razlikuje predvsem po prepletanju lesenih elementov in razrezanih odprtinah, ki dajejo savni edinstven izgled, tako v notranjosti kot v zunanjosti.

Savna KLafs Shape temni paneli z 3D efektom. Izjemna savna, neporazbnega videza, hkrati pa preprosto elegantna. Umeščena v prostor za rekreacijo - brisača, žoga, uteži in voda. Betonski dodatki.

Shape

Savna Shape združuje sodoben in športen design z udobjem na najvišjem nivoju. Glavna posebnost in zaščitni znak savne Shape je njena zunanjost. Sestavljena je namreč iz posebnih panelov z asimetričnim 3D vzorcem v temno rjavi barvi.

Savna Klafs Ventano Lesena savna z dodatki kovine in stekla. Brez pragu v fitnes prostoru. Preprosta a nepozabna.

Ventano

Če bi savno Ventano opisali z eno besedo, bi to brez pomisleka bila prefinjenost. Vsa prefinjenost, ki jo premore savna Ventano vsekakor ne zmanjšuje udobja, ki ga ponuja savnanje v njej. Da bi zagotovili udobje na najvišjem nivoju brez poseganja v prefinjenost, smo pri savni Ventano uporabili široke in ergonomsko oblikovane klopi Lounge, na katerih se boste lahko udobno sproščali in potopili v svet sprostitve. Zunanjost savne sestavljajo paneli iz ameriškega oreha, ki dajejo savni pridih prefinjenosti. Notranjost savne je obložena s paneli iz hemlocka. Klopi imajo ergonomsko oblikovana naslonjala za glavo in hrbet.

Savna Klafs Home lesena enostavna savna. Minimalističen ambient z rdečimi dodatki. Yoga v počivalnici, družba v savni.

HOME

Savna Home je primerna za tiste, ki kupujejo svojo prvo savno in je prav tako idealna za tako imenovane »sestavi sam« mojstrovalce. Cenovna ugodnost in harmoničnost sta glavni prednosti savne Home. Zaradi naše posebne konstrukcije je savna izjemno vzdržljiva in stabilna. Savna je ekonomična in energetsko učinkovito, saj ima kakovostno toplotno izolacijo, ki preprečuje uhajanje toplote iz kabine.

csm_P_LoungeQ_Ambiente_Galerie_2560x1600_b0513ad67b

Lounge

Savna zaradi katere smo se sami dobesedno zelo potili. Pri načrtovanju savne Lounge smo se predvsem osredotočili na iskanje kompromisa med notranjim in zunanjim izgledom ter doseganjem standardov kakovosti. Ustvarili smo savno, ki je kombinacija elegantnosti, praktičnosti in harmonije, s čimer želimo dokazati, da se je včasih vredno potruditi in malo potiti. Savna Lounge lahko postane resnično edinstvena s širokim izborom dodatne opreme, še posebno Sanarium SaunaPUR ali Touchcontrol krmilno enoto.

csm_P_Premium_Ambiente_2560x1600_45bfddaaf1

Premium

Savna Premium združuje visoko kakovost in osupljiv dizajn, zato ji lahko resnično rečemo, da je premium izdelek. Glavni poudarek pri savni Premium je individualnost v smislu prilagajanja savne željam posameznika. Ta lahko namreč izbira med različnimi tlorisi in oblikami. Posebna konstrukcija omogoča veliko stopnjo prilagodljivosti in umestitev savne v marsikateri prostor. Premium savna postane zares pravo in edinstveno doživetje v kombinaciji s Sanarium SaunaPUR.

Preprosta finska savna čistega izgleda. Belo pročelje in eleganca. Svetel bel prostor z elementi rdeče in zelene barve.

Pure

Savna Pure je osvojila srca številnih ljubiteljev savnanja po vsem svetu. Ponosni smo, da je poleg tega savna Pure tudi dobitnica zlate iF Product Design nagrade 2010 in nominacije za nagrado Designpreis Deutschland 2011.

Turška Savna Klafs D6 v minimalističnem belo - rdečem ambientu. Poliesterska parna savna, motiv maka

D6

Popolnoma jasno je kaj je najpomembnejše vodilo pri dobre dizajnu: oblika mora slediti funkcionalnosti. Dober dizajn ne določa le brezčasna lepota temveč predvsem jasne funkcionalne koristi.
Idealen primer je parna savna D6, ki ima minimalistično obliko, neverjeten videz in številne funkcionalnosti vse v eni savni. 

Turška savna D12 v modernem domu. Steklena parna savna, ročka za spiranje. Zlahka se prilagodi sodobnim prostorom. Kmanita stena.

D12

Dnevna soba ali soba za sproščanje? Pri Klafsu ne delamo razlik, saj je parna savna D12 popolna dopolnitev kateregakoli prostora v vašem domu. Ker ima parna savna D12 popolnoma stekleno pročelje ustvarja tekoč prehod med savno in prostorom v katerem se nahaja. Savna D12 obljublja brezmejno in dolgotrajno sproščanje v pari, kakršno ste si vedno želeli.

Savna Klafs - Hombre - parna savna / turška savna.

Hombre

Savnanje v parni savni Hombre je edinstveno doživetje. Savna je elegantna in izdelana iz najkakovostnejših materialov. Prav tako jo lahko prilagodimo vašim željam in namestitvenim razmeram na različne načine. Parna savna Hombre je namreč na voljo v različnih tlorisih. Če vam osnovni model savne Hombre ni dovolj imate na voljo še številne dodatke, kot so na primer poseben zvezdnato nebo, avtomatiziran sistem za doziranje dišav in inovativna Touchscreen krmilna enota. Savnanje lahko prav tako popestrite s posebnim Steam blast sistemom, ki s pritiskom na gumb nemudoma ustvari parni val.

Parna Savna Klafs Quadrano - poliesterska savna s klopjo in pol. Bela podlaga, vinsko rdeči detajli. Sodoben minimalističen videz. Prezračevalni sistem, pol klop za počitek nog in strop s sietmom proti kapljanju.

Quadrano

Ko gre za sprostitev, ni nič boljšega od sproščanja v savni – seveda s predpogojem, da je savna kakovostna. Savne pod blagovno znamko Klafs so kakovostne, varčne in cenovno ugodne – zato so pa tudi tako priljubljene. V parni savni Quadrano je vse popolno. Kabina je izdelana iz akrila, ki je izjemno enostaven za čiščenje in vzdrževanje. 

Turška savna Matteo Thun. Minimalističen izgled bele parne savne. Zasnoval jo je dizajner Matteo Thun. Na fotografiji je umeščena v sodobno kopalnico betonskega videza.

Matteo Thun

parna savna

Parni Tuš Klafs savne , rjavi odtenki keramike.

Parni tuši