Site Overlay

TALO
KLAFS®

Izmed vseh znanih wellness oblik velja savna za najbolj pristno in naravno obliko sproščanja. Če ste si vedno želeli imeti savno kar na domačem vrtu, potem je zunanja savna Talo idealna za vas. Savnanje v vašem domačem vrtu ni samo dobro za vaše zdravje temveč tudi zaradi intimnosti vrta in doma povečuje sprostitveni učinek. V skritem kotičku in v intimnem zavetju doma boste znali še bolje ceniti dom, še posebno ko bo dobesedno pred vašimi očmi narava menjala letne čase.

Savna Talo je narejena iz sibirskega macesna, ki je znan po svoji vzdržljivosti in sposobnosti prenašanja vseh vremenskih razmer. Notranji drenažni sistem, ki je skrit očem odvaja deževnico iz ravne strehe.

Talo-jeva sodobna zunanjost ponuja vse kar mora sodobna zunanja savna imeti, od odlične toplotne izolacije z minimalno izgubo energije do uporabe najkakovostnejših materialov, še posebno pri zunanjosti.

Savna Talo ima prijeten predprostor, ki spremeni savnanje v pravi užitek – tam se boste lahko pripravili na vstop v savno ali pa boste lahko počivali po savnanju. To pride posebno prav v hladnem zimskem času, da ne boste imeli mrzlih nog. Prav tako ima majhno teraso in veliko panoramsko okno. Talo savna je zasnovana tako, da omogoča različne postavitve in velikosti, kar pomeni, da jo je mogoče postaviti na skoraj vsak vrt.

Vse kar morate storiti sedaj je, da izberete pravo mesto v vašem vrtu za vašo novo savno.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes