Site Overlay

D6
KLAFS®

Popolnoma jasno je kaj je najpomembnejše vodilo pri dobre dizajnu: oblika mora slediti funkcionalnosti. Dober dizajn ne določa le brezčasna lepota temveč predvsem jasne funkcionalne koristi.

Idealen primer je parna savna D6, ki ima minimalistično obliko, neverjeten videz in številne funkcionalnosti vse v eni savni. Savna D6 je v osnovni oblikovana kot modularni sistem v vseh pogledih zato nudi številne možnosti pri velikosti in obliki ter je na voljo v dveh različnih višinah.

Ena izmed novosti s katero se lahko pohvali savna D6 so njene klopi, ki niso več sestavni del kabine temveč samostojne in odstranljive enote. To ne prinaša le novega, sodobnega videza ampak tudi praktičnost, saj je te možno zelo enostavno čistiti. Toda udobje zaradi tega ne trpi prav nič. Sedenje na klopeh je izjemno udobno in zaradi gladke in tople površine spominja na sedenje na naravnemu kamnu.

Stene in strop kabine so narejene iz visoko kakovostnega akrilnega stekla. Ta je svilnato svetleč in popolnoma gladek, poleg tega pa je tudi zelo vzdržljiv. Strop je oblikovan tako, da voda ne kaplja na klopi ali na vas.

Savna D6 je na voljo v različnih barvnih izvedbah – črna, bela, barvna.

Copyright © 2024 Selfness. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes