INFRA PLUS

  • csm_P_InfraPLUS_Detail_Galerie_links_2560x1600_2a2479371f
  • Klafs_InfraPlus_ausgeklappt_Galerie_2560x1600
  • Klafs_InfraPLUS_Frau_entspannt_Galerie_2560x1600
  • P_InfraPLUS_Detail_Galerie_2560x1600
  • P_InfraPLUS_Lounge_Positionen_Galerie_2560x1600

TOPLOTA, KI KREPI VAŠ HRBET

Pred mnogimi leti so ljudje spoznali, da ima usmerjanje toplote na hrbet pomirjujoč, sproščujoč in analgetičen učinek. Z InfraPLUS-om, infrardeče-C sevanje proizvaja sevalno energijo, ki intenzivneje ogreje vaš hrbet. Ne samo, da je InfraPLUS čudovit dodatek vaši savni in SANARIUM®, temveč je tudi zelo pomemben – saj to pomeni, da vam ni več treba namestiti ločene infrardeče toplotne kabine. KLAFS je prvo podjetje, ki je integriralo tehnologijo infrardeče toplote SensoCare, ki jo je Fizoterm vnesel v savno.

NASTAVLJIVO ZADRŽANJE

Za udobno sedenje tudi na posebej nizkih klopi v savni, se naslonjalo lahko prilagodi naprej v več položajev. Tako se lahko vedno udobno namestite – ali uživate v infrardeči seji ali v savni.

csm_I_InfraPLUS_Sensocare_Quadrat_1917x1917_bb9a444146

SNZORJI – INFRARED TOPLOTNA TEHNOLOGIJA S FIZIOTERMOM

Da bi infrardeči vir lahko razvijal svoj polnilni učinek, ne da bi obremenjeval vašo kožo, štirje SensoCare senzorji znotraj infrardečega grelnika merijo temperaturo vaše kože na daljavo med celotnim potekom seje in ustrezno prilagodijo intenzivnost sevanja – zelo nežno in popolnoma samodejno.

PREJEMNIKI NAGRADE PLUS X AWARD

Nagrada Plus X Award, je  najprestižnejša svetovna inovacijska nagrada za tehnologijo, šport in življenjski slog. Dodatna oprema InfraPLUS za savne je dosegla točke v naslednjih kategorijah: visoka kakovost, oblika, enostavnost uporabe in funkcionalnost.

NAGRADA