Arga™

jacuzzi®

  • arga_banner1
  • arga_banner2

Nova Jacuzzi ® ARGA®

Skupnost se pogosto oblikuje okoli nečesa dragocenega – nekaj, ki združuje posameznike različnega izvora, z različnim življenskim slogom, sanjami in zgodbami. Za skupnost ARGA® je najbol dragocen vir čas: čas, ki ga ne meri urin kazalec, temveč čas, ki se meri z vsakim utripom srca. Čustven čas, ki se upira dnevnemu stresu, čas ki ga namenimo sebi, se sprostimo in ga namenimo čudovitim izkušnjam. V skupnosti ARGA® smo tako ljudje, ki stesu okolja ne došuščamo, da nam uzame našo dragocenost, naš čas za nas – Dobrodošli med nas.

Beseda ARGA izhaja iz stare grčije in pomeni “Počasi”.  Kad je zasnovana tako, da boste v njej lahko ustavili vaš dragocen čas. Trenutki ugodja bodo zahvaljujoč posebni novi tehnologiji in dodatkom, ki jih Jacuzzi® AGRA™ predstavlja prvič, tako postali vaša brezčasna oaza, kjer bo kazalce ure poganjal vaš utrip srcaARGA™ ni kad, ki ste je bili vajeni do sedaj. ARGA™ ponuja občutek žive vode. Vrtinec, ki vas bo nežno ujel v svoj objem, spominja na ležanje v idiličnem potoku ali ujet v nežne valove. Poleg tega je opremljena tudi s sistemom podvodnih LED luči, za kromoterapijo.

ARGA je prva in edina kad, ki je opremljena z direktnim dovajalnikom in razpršilom kopalnih soli. Jacuzzi® BathSalts®  kopalne soli so izdelane na povsem naravni bazi. Ko boste kopalno sol različnih arom dodali v kad, le-te pritečejo skozi skrit slap, ki se nahaja na notranjem boku čudovite Jacuzzi® AGRE.

Koaplne soli  Jacuzzi® BathSalts® so na voljo v štirih različicah: Carpo, Thallo, Auxo in Eirene, imena, ki jih navdihujejo grške boginje – revitalizirajo, regenerirajo, sprostijo in zagotavljajo popolno psihofizično ravnotežje. Te soli so primerne za uporabo v kateri koli kadi.

Komandna plošča kadi ARGA™ je elegnatne ovalne oblike in je integrirana na platišče kadi, zaradi česar je enostavno dostopna in sedečega, ali pol ležečega položaja. Plošča je gibljiva, saj jo z nežnim premikom zasukate, pod njo pa se skriva diskretno nameščen dovajalnik kopalnih soli Jacuzzi® BathSalts®.

Kad lahko stoji prostostoječa ali vgrajena. Na voljo v dveh barvnih različicah: beli akril – mat, ali beli akril – visoki sijaj

  • argacrop1
  • argacrop2
  • argacrop3
  • argaslika8
  • argaslika7
  • argaslika6
  • argaslika4
SPECIFIKACIJEPOSEBNI DODATKIVIDEO

Dimenzija: 175 x 85 x 57 cm
Neto teža:  56 kg
Volumen: 177 l
Nosilnost:  643 kg/m2

*  Sistem Swirlpool™ Illumatherapy™  – sistem, ki v kadi ustvari vodni vrtinec, ki bo nežno zaobjel vaše telo
* Whisper+ Technology™  – med razvajanjem v kadi, boste uživali v prijetnih mehkih zvokih, namenjenim dodatni sprostitvi
* Kromoterapija – sproščanje oz. terapija z barvami
* Osvetljena komandna plošča
* Dovajalnik z razpršilom za  Jacuzzi® kopalne soli
* Vzdrževanje toplote vode
* LED več-barvna ambientalna osvetlitev
* skrit slap (overflow)
* Odtok na pritisk ( ang: Toe-tap drain)
* Senzor gladine