CLEARRAY Active OxygenTM

CLEARRAY Active OxygenTM: čisto in kristalno. Jacuzzi®

CLEARRAY Active OxygenTM tehnologija zagotavlja maksimalno varnost in higieno vode: standardna rešitev pri J-500TM, J-400TM, J-300TM, Virtus masažnih bazenih in pri Jacuzzi® Swim Spa.

Jacuzzi®, svetovni vodja v masažnih kadeh in sinonim dobrega počutja, z veseljem predstavlja CLEARRAY Active OxygenTM, sistem za sanacijo vode, nameščen na masažnih bazenih in Swim Spa, ki učinkovito odstrani 99,9% vseh patogenov, ki so prisotni v vodi.

CLEARRAY Active OxygenTM združuje delovanje ozona z UV žarki, s čimer povečuje dezinfekcijo vode v masažnih bazenih ter zmanjšuje uporabo kemikalij, ki so običajno potrebne za čiščenje vode, tveganje za draženje kože in stroške vzdrževanja masažnih bazenov.

Kako deluje?

V vodo masažnega bazena se vnese majhna količina ozona. Ozonirana voda je nato izpostavljena UV – žarkom, ki naravno aktivirajo oksidacijsko reakcijo, ki na naraven način uniči večino patogenov, ki se prenašajo z vodo. Uporaba UV tehnologije vam omogoča, da izberete pravi odmerek klora, ki ga želite uporabiti glede na vaše potrebe. Glede na to izbiro bo sistem ustrezno aktiviral ozon z UV tehnologijo in bo zagotovil najučinkovitejšo čiščenje skozi čas, zahvaljujoč neprekinjenemu delovanju filtrov.

Laboratorijski testi so potrdili, da voda, obdelana s tehnologijo Jacuzzi® CLEARRAY Active OxygenTM, vzdržuje stalno raven čistoče s 50% zmanjšanjem uporabe sanitarnih kemikalij.

CLEARRAY Active OxygenTM je vključen v J-500TM, J-400TM, J-300TM in virtus masažnih bazenih ter vseh Jacuzzi® Swim Spas.